Event / Underholdning

Ingenting er mer minneverdig enn god underholdning.
Fjell og Fjord Konferanser AS har lang erfaring innenfor event og underholdning. Vi formidler alle artister og skreddersyr et hvert event etter kundens behov. Vi sørger for trygg og profesjonell gjennomføring av ditt arrangement.

Her presenterer vi et lite knippe artister og konsepter. Ta kontakt med oss for tilbud og en uforpliktende prat!

 

50-talls Aften

Festsalen blir ikledd 50-talls effekter, plakater og gjenstander. Vi kjører inn ekte amerikanske biler, motorsykler, jukebokser, respatex bord/stoler og andre effekter for å skape den helt rete 50-talls atmosfæren.

Det er duket for en gjennomført 50-talls festaften med stilfulle omgivelser, egnet underholdning og topp stemning. Dersom noen av gjestene ønsker er det selvsagt anledning til å ikle seg 50-talls klær, men dette er ingen forutsetning.

På dagtid er det også mulig å gjennomføre dansekurs (swing) med profesjonelle instruktører slik at kvelden på dansegulvet blir enda morsommere. Guttene kan også gjerne utstyres med kam i baklomma og brylkrem for å sørge for det helt rette 50-talla utseende.

Kveldens artister er hentet fra samme tiår og opptrer på scenen i kostymer fra 50-tallet. Allerde i forbindelse med aperitiffen dukker Kjell Elvis opp og fremfører rolige Elvis-låter som taffel i bakgrunnen, mens folk snakker og hygger seg med velkomstdrinken.

Deltagerne går inn i festsalen og blir der servert et festmåltid, gjerne i amerikansk stil. Under middagen dukker Kjell Elvis opp igjen og nå i nytt og større format med fullt band som serverer et storslagent Elvis dinner & show konsept. Kjell Elvis har gjennom de siste årene høstet stor anerkjennelse for sin slående likhet med kongen innenfor musikk, nemlig Elvis. Kjell Elvis har på seg like fantastiske kostymer, synger som Elvis og er en meget dyktig entertainer. Kjell Elvis lager et spektakulært sceneshow sammen med sitt band der han kombinerer kostymer, dans og sang i ekte Elvis-stil.

Det velkjente 50-talls rockebandet "Toini & The Tomcats" dukker opp etter festmiddagen og sørger for en uforglemmelig aften. De er gjennomført med kostymer fra tiåret og sørger for fullt trykk og topp stemning hele kvelden. Gjør klar rockefoten, her blir det dans og topp stemning akkurat slik det foregikk på 50-taller. Filmen Grease går på storskjerm i lokalet.

DJ Razorback's Greazy-listening sørger for topp 50-talls stenning også etter at bandet er ferdig og ut i de sene nattetimer.

80 taller

80-talls Aften

Dette konseptet vies i sin helhet til 80-tallet, så her er det bare å børste støvet av fillene fra det gylne tiår. Hent frem kreppetanga, tigertights, lilla body, pastelldress, tennissokker, de turkise øredobbene og legg opp til skikkelig hockeysveis à la Limahl.

Denne kvelden spanderer vi på oss en hel boks med hårspray og ekstra høyt hår, store posete signalfargede klær, gjerne med puter på skuldrene.

Vi hever stemningen med 80-talls bandet Loveshack som geleider alle inn i tiåret før Nirvana og all "grønsjen" ga oss depresjoner. Til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetro. Med energi, humor, og et sjeldent publikumsengasjement, gir de deg den fantastiske musikken fra dette utskjelte tiåret. Til alle dere som lever i skjul i de tusen hjem med platesamlinger som bugner av plater med Europe, Nick Kershaw, Lionel Richie, Van Halen, Mr. Mister, Billy Idol osv. Kom ut, kom fram! Ventetiden er over!!!! 80-tallet er på mirakuløst vis tilbake. På godt og vondt. Loveshack er her med perler fra et tiår hvor det var kult med tupert hår, cowboyboots og Levisbukser.

For å gi en ekstra kick til stemningen spilles det på storskjermer i bakgrunnen filmer som The Breakfast Club, Skulk med Stil, Ghostbusters, Footloose, Flashdance eller E.T...

Vi tilbyr også DJ som leverer de udødelige hitene vi aldri blir lei av fra dette tiår!

Velkommen til 80-tallet!

dinnershow1

Dinnershow

Dinnershow er en helaftens showpakke med vekselvis sang, dans , humor og nydelig mat.

Musikalsk strekker kvelden seg fra det stilfulle, via kjente og kjære hits og avsluttes med heftig rock som gir kvelden en uforglemmelig avslutning!

Vår helaftens dinnershow er også et godt utgangspunkt til å legge til ekstra underholdning eller bruke underholdningen som deler av et større arrangement.

Dos Moquitos

Hula, Sun&Surf, Bikes, Babes & Rock`n Roll

Et forrykende partykonsept som kan settes sammen etter dine ønsker, er det en ting som er sikkert så er det at Dos Mosquitos vil ta ditt arrangement til nye høyder!

Disco Night
Hvem husker ikke de gyldne slagerne fra 70-tallet som Le Freak, Boogie, Wonderland, Dancing Queen, YMCA og Celebration? Et skikkelig 70-talls Disco show med ville klær, høye platåsko og sølvsminke. Vi har med oss en støtsikker blåserekke, og gjør de største hit'ene fra discotiden. Oh Yeah!

Blues Brothers Aften
Showet "A tribute to the Blues Brothers" er som et møte med menneskene og musikken fra den kjente filmen "Blues Brothers". Du kjenner lukten av svidd gummi fra biljakt-scenene, du ser 3 rocka jenter med råbarskt danseshow, du kjenner trøkket fra blåserekka, og sist men ikke minst, du får være med å synge låter som, Sweet home Chicago, Think, Everybody need sombody.

Hawaiiparty
Vi forflytter dere til varmere breddegrader, nærmere bestemt "øya Aloah Aka". Få følelsen av brusende strender og palmesus! Vennskap og samarbeid er hovedfokus på denne "øya". Med dekorasjoner, rekvisitter og topp underholdning skaper vi den perfekte atmosfære og setter folk i en super stemning. Her treffer du Høvding Mmumbo, hans kone Hula-Hula hei (illsint Hibiscus-blomst) og deres døtre Kaneli, Kanuko og Kaneki. Kanskje den ustabile vulkanguden Kala Kaleka får utbrudd?

Biker's Burnout
To av de tøffeste Harley Davidson motorsyklene i landet, men medfølgende Bikere. Pluss Norges største motorsykkel, en Boss Hoss med 8,9 liters V8'er!!!

Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo

"Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert meg, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem." - Freddy Kjensmo -

Komiker og antimotivator Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:

- Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og de i Finance Credit - det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuilding-aktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og stå-på-vilje.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss.

DET ER TID FOR TOMGANG!
Varighet: 45 minutter

Freddy Kjensmo er humorveteran og var med på å etablere stand-up comedy i Norge. Han har over 1500 show bak seg, skriver jevnlig tekster for NRK radio, har medvirket i en rekke programmer på NRK, TVNorge pg TV2, er spaltist og kåsør, har vært manusforfatter for Nytt på Nytt, Hallo i uken og Best uten Ball m.fl. I tillegg er han forfatter av flere humorbøker

 

Bilde Geir Gjelten

Geir Gjelten

Med glimt i øyet, lun humor og en verbal mitraljøse utsetter Geir Gjelten publikum for lommetyveri, svindel og bedrag.

Kall det gjerne absurd, men folk ler og koser seg, selv om de blir rundstjålet. Geir benytter gjester fra salen, og mens han prater og ler, tar han fra dem både lommebøker, slips, klokker, telefoner og alt hva de måtte ha i lommene. Ja, til og med både bukseseler og briller forsvinner. Det mest fantastiske er at alt skjer på en måte hvor publikum i salen ser alt som skjer, mens de som er på scenen, ikke fatter mistanke overhodet.

 

gustav Nilsen

Gustav Nilsen

Gustav er en komiker på full fart opp og frem.

 Gjennombruddet fikk han i 2004, da han ble kåret til Årets Nykommer på NRK-sendte Komiprisen og nominert til Stå Opp-prisen, blant annet for sin innsats i sommershowet "Sol ute sol inne" i Moss.

Med sine musikalske innslag og mange parodier treffer totningen et bredt publikum. Han er en rutinert komiker med over 600 jobber bak seg, som siden starten for sju år siden har reist over hele landet og underholdt i alt fra militærleire og boreplattformer til klubber og firmakantiner.

Hasse T

Hasse Thorbjørnsen

Hasse Thorbjørnsen har siden 1984 vært entertainer og holdt foredrag.

Hans livserfaring har han fått via følgende yrker: Yrkesoffiser, selger, salgssjef og direktør, samt et år på Chat Noir med Dag Frøland i 1979-80. Som entertainer er han best kjent som imitator med språk og dialekter. Han har forøvrig deltatt en rekke ganger bl.a "Du skal høre mye" (Rorbua i Tromsø) NRK.

Hasse er en mye benyttet foredragsholder i næringslivet og innen idretten, og er en enestående morsom og inspirerende fyr. Med en erfaringsbakgrunn og en seriøsitet som vitner om alvor bak humøret er han unik i sin klasse. Holder også sine foredrag på flytende svensk og dansk.

Hasse Thorbjørnsen er reisende i motivasjon. I en tøff og slitsom hverdag kan påfyll av movitasjon være viktig. Han foreslår noen gylne regler for hvordan man skal bli mer positiv i hverdagen:
* Det er meg selv som skaper dagen også for mine medarbeidere.
* Samarbeid, lagspill og felles innsats skaper suksess, uansett geografisk plassering på lagets spillere.
* "En for alle - alle for en" - gir trygghet, tillit og tilfredshet.
* Det skal være gøy å jobbe, men jeg må være med å skape gleden.
* Service er 4 små enkle ting - men alle fire må benyttes hele tiden (humøret, informativ, rådgivende og praktisk problemløser).
* Kunden er ikke en plagsom, avbrytende faktor i hverdagen, men hele grunnlaget for vår eksistens, vekst og fremtidige utvikling.

Som Hasse så klokt sier; "En sjømann ber ikke om pent vær, han lærer seg å seile!"

Henrik Morken Nielsn

Henrik Morken Nielsen

Ønsker du en annerledes middagsservering? Da burde du booke Henrik Morken Nielsen som skjult servitør. Kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen.

Henrik har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult servitør er hans mest populære innslag. Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være en servitør, med ett mål for øye – å lure, forvirre og overraske dine ansatte. Fantastisk morsomt - og garantert en suksess!

 

Henrik gjør også stor suksess med sine hysterisk morsomme foredrag under en faglig samling.

Her kan du se video av Humorforedraget: "Bli best med Julius Tallulah" - som er sett av flere tusen.
http://www.youtube.com/watch?v=L661F88GN7g
 

Her kan du se video av "Teatersport for bedrift" som også er blitt veldig populært, og passer til alle events..
http://www.youtube.com/watch?v=eS-51VZP3yI

Bilde Jan-Robert

Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen, tidligere kjent under artistnavnet Yann-Robert (f. 1958), er en av Norges mest erfarne humorister.

Han har over 50 framtredener på TV, sammen med kjente fjes som Tore Skoglund, Dan Børge Akerø, Thomas Giertsen m.fl. Men også portrettert med egen humordokumentar på TV 2. Han har turnert hele Norge, deler av Sverige og med gjesteopptreden i Tyskland.

Det er som underholder for næringslivet Jan-Robert har sitt virke, etterforskeren (han er utdannet politimann), som mener latter er medisin og livsmotivasjon. Men annet hvert år skriver han en ny festforestilling for teater som han turnerer enkeltvis i de største byene i Norge. Siste forestilling har fått tittelen "yann-roberts`s ElleVille Verden". Det er et fyrverkeri av en festforestilling hvor han raser gjennom over 20 ulike karakterer, stemmer og imitasjoner.

Jan-Robert sitt underholdningsverktøy er den gamle buktalerteknikken. En sober varietétradisjon som han har studert, perfeksjonert og gitt en superb moderne innpakning. Dette er gutten suveren på! Kombinert med hylende morsomme skråblikk i stand up format, og visuell framstilling av komiske gags, er han helt alene om sin form.


Referanser / Omtaler

Om showet "VILLANDEN, i festrus"

Aftenposten og Mona Levin:
"Imponerende buktaler". Glimrende utøver... gode tekster... god timing... eventyrlig evne".


Om showet "yann-robert`s ElleVille Verden" Sett av 5000!

Fædrelandsvennen - Krsand (Terningkast 5)
"..hysterisk morsomme". "Et show du strengt tatt ikke bør gå glipp av"

Tønsberg Blad - Vestfold:
"Unikt og vellykket..... fantastisk fint og underholdende show".

Porsgrunn Dagblad - Telemark:
"Utrolig forestilling. Tidvis ikke ørens lyd å få på grunn av lattersalvene".

 

Bilde Kristian Ødegård

Kristian Ødegård

Kristian er en strålende konferansier som kan gjøre både faglige settinger på dagtid og underholdningsjobber på festarrangement.

Med trygghet, tilstedeværelse og mest av alt humor, kan han lede gjennom store og små arrangement, enten alene eller sammen med feks Marte Stokstad eller Solveig Kloppen.

Siden han har vært programleder for både Jule- og Påskenøtter på TV2, kan kan også lage bedriftsnøtter til ditt arrangement, om ønskelig med humoristiske filmsnutter. Kristian er også perfekt som konferansier til "Skal vi danse"-settinger, hvor han både kan være programleder og/eller ha en danseoppvisning sammen med en av danserne fra det populære underholdningsprogrammet på TV2.

Kristian Ødegård er kjent fra blant annet serier som "Nissene på låven" på TVNorge og for jule- og påskenøttene på TV2. Det største gjennombruddet kom alikevel da han med sine utrolige danseferdigheter vant "Skal vi danse" på TV2 i 2006, og året etter fortsatte som programleder. I januar 2008 var Kristian programleder for "Gullfisken" på TV2. Kristian var sist å se på TV med oppfølgeren til "Nissene over skog og hei" på TVNorge.

Las vegas ny

Las Vegas Night

Byen og fenomenet Las Vegas er mer i skuddet enn noensinne og byen vokser seg større for hver dag. Dagens Las Vegas dreier seg vel så mye om show/entertainment som gambling og det er denne kombinasjonen vi har bygget en unik opplevelsespakke rundt, skreddersydd for ditt arrangement.

I løpet av en Las Vegas kveld kan gjestene spille og konkurrere i ulike former for poker, blackjack og roulette. Om ønskelig kan vi arrangere egne kunnskapskonkurranser hvor gjestene kan vinne sjetonger til benyttelse rundt spillebordene. Kunnskapskonkurransen kan ta utgangspunkt i et faglig konferanseprogram som har blitt avholdt tidligere på dagen. Vi kommer med alt innholdet og du forsyner casinoet med gjester. Vi fokuserer ikke kun på underholdningsverdien, men tar også tak i læring i denne sammenheng.

Vi tilbyr kurs med profilerte pokerspillere som er med på å øke kunnskapen om spillet og sirkuset rundt det. Med det beste casinoutstyret i Norge og profesjonelle croupierer kan ikke kvelden bli annet enn en minneverdig opplevelse.

En Las Vegas kveld kan bygges ut i mange retninger. Showgruppen Les Femmes sørger for spenstig og spektakulært danseshow fra scenen underveis med flotte kostymer og sang i ekte Las Vegas stil. Les Femmes består av 7 flotte damer som også er kveldens vertinner rundt spillebordene når de ikke står på scenen. I reneste David Copperfield stil vil magiker og illusjonist Daniel Larsen gjøre et illusjons- og trylleshow du sjelden har sett maken til, og vår egen floormanager Tony Montana (Francois Sibbald) leder kvelden og skaper en god atmosfære i casinoet med humoristiske innslag underveis. Han leder også den spektakulære auksjonen på slutten av kvelden. Her byr spillerne som har vunnet mest penger rundt bodene på flotte premier som besørges av oppdragsgiver. En pianobar i casinoet med en dyktig pianoentertainer kan sørge for musikk og god stemning underveis og utover kvelden/natten.

Dette arrangementet er glimrende til å skape engasjement samtidig som gjestene aktiviseres. I tillegg er det et ypperlig minglearrangement, der det er rikelig med anledning til å gå rundt og prate med gode kollegaer og kunder.

Bilde Mosveen

Liv Nina Mosveen

Liv Nina Mosveen er en allsidig sanger og entertainer som har gledet mange med sin stemmeprakt og skuespillerevne i forskjellige settinger.

Hun har en bæreevne i stemmen som gjør det mulig å synge akkapella midt i skogen samt å trollbinde publikum med sine Puccini tolkninger under en middag eller konsert. Hun synger i mange sjangere og har et stort reportoar!

I tillegg har Liv Nina alltid kvalitetsmusikere ved sin side enten hun skal fremføre Operasvisker eller synge med band. Uansett sjanger fremtrer hun folkelig og engasjerende, noe som gjør hennes sangprestasjoner enda mer overbevisende.

Liv Nina er artist, sanger, skuespiller, coach i stemmebruk m.m. Hun har jobbet i bransjen lenge, og samarbeider med proffe musikere og artister bl.a Tomm Percy (sjonglør), Steffen Horn (pianist), Preben Olram (trubadur, sanger, låtskriver), Thor Inge Falch (tenor) m.fl.

Når det gjelder skjult teater har hun gitt seg ut for å være bl.a. gravid servitør, transvestitten Torstein, nyansatt IT selger, markedssjef til stor begeistring for sine gjester.

Marte Stokstad

Marte Stokstad, høstens nye Idol-programleder, er veltalt, morsom, spontan, ungdommelig og frisk.

Hennes erfaring som programleder på TV og radio gjør henne til en dyktig intervjuer, og hun har alltid en kjapp replikk.

 

Nilsen&Aalberg

Nilsen & Aalberg Show

Det er faktisk slik at folk med ekstremt tungsinn burde fått blå resept på showet, for når tenorene Nilsen og Aalberg fyrer løs, oppleves det som å bli truffet av en atombombe full av musikalsk begeistring og glede.

I flere år har folk rundt omkring i landet møtt opp for å la seg begeistre av herrene Nilsen og Aalberg. Det som en gang startet som en lokal happening er nå i ferd med å utvikle seg til det optimale konseptet for musikalsk tilfredsstillelse i inn og utland.

På scenen finner du solistene Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg, samt et band bestående av bass, gitar, trommer og to på keyboard/piano. Nilsen & Allberg Show er allsang, engasjement, innlevelse og gjenkjennelse. Hvis man skal beskrive shovet enkelt og greit, så er nok "Storsanger-show" det mest betegnende. For her får man nemlig servert de lekreste svisker fra musikaler og opera, samt klassikere innen pop og rock på ypperste vis. At Showet så til de grader har slått an er en kombinasjon av musikalse ferdigheter, låtvalg og måten showet blir gjennomført på. Hvis lokalet tillater det, plasseres scenen midt i lokalet, noe som gjør konserten til en svært intim affære. Tilhørerne kommer tettere innpå artistene, som igjen fører til en elektrisk stemning mellom artister og publikum.

Nilsen & Aalberg setter opp egne konserter over hele landet. I tillegg har showet blitt meget populært i forbindelse med konferanser/middager og messer.

Bilde Petter Schjerven

Petter Schjerven

Leter du etter en dyktig, morsom og engasjerende konferansier eller foredragsholder?

Petter Schjerven har fått utelukkende gode tilbakemeldinger på sitt foredrag om språk og kommunikasjon, som han tilpasser hver enkelt bedrift.

Bilde Steffen Horn

Pianist Steffen Horn

Steffen Horn er en av Norges beste konsertpianister, og er etterspurt over hele verden.

Blant stedene han har gitt konserter er Italia, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland, Iran, Angola, Egypt, Kina og Venezuela.

Steffen har vært solist med en rekke symfoniorkestre i inn- og utland, bl.a. Kringkastingsorkesteret, Oslo-Filharmonien og nå senest de nasjonale orkestrene i Egypt og Venezuela. Han har vunnet priser i internasjonale pianokonkurranser og har vært en av "Statoil-musikerne", en ærefull karrierestart han deler med blant andre Truls Mørk og Leif Ove Andsnes.

Fem kritikerroste CD’er har han utgitt, og den siste med tittelen "KONSERT" (2007) har gitt ham stor oppmerksomhet både i Europa, USA og Kina. Dette er et live konsertopptak og hans fremførelse av bl.a. Rachmaninov, Grieg og Prokofiev blir i anmeldelser sammenlignet med Richter og Gilels, to av det 20. århundrets største pianister.

Steffen er en allsidig og usnobbete musiker som behersker mange stilarter; klassisk, jazz, musicals, pop og rock. Han har god erfaring fra et bredt spekter av oppdrag, og i både private og offentlige arrangementer bidrar han med alt fra akkompagnering, taffelmusikk og konsertinnslag.


Noen presseklipp:

- The audience realises that Steffen Horn is a young virtuoso with a particular sensitivity... the glorious musicality of his touch. The audience cheered him, calling him back on stage several times, asking for an encore which he delivered with charm and elegance.
(Al-Ahram 2007 -Egypt, etter Griegs A-mollkonsert)

- Steffen Horn is already building an international career, joining other stellar Norwegian pianists such as Andsnes.
(SA-CD 2007 -Worldwide)

- Based on the results, he is a world-class pianist.
(Audiophile 2007 -USA)

Det er mye spennende musikk, og Horn viser seg som en veldig nennsom og innsiktsfull pianist. En innholdsrik plate fra en pianist det er spennende å følge med.
( VG 2007, Norge)

Bilde PiANObar Party

PiANObar Party

Vårt originale konsept "PiANObar Party" gir deg muligheten til å leie din egen rock'n'roll-pianobar for én kveld!
 

Det er velegnet for konferanser, kickoff-selskaper, jubileer og julebord, for denne pianobaren kan settes opp hvor som helst!
Vi står for det hele, inklusive et flygel, lyd- og lyssystem, barkrakker, cocktailbord, tekniker og en av våre førsteklasses internasjonale pianoentertainere.
Våre entertainere opptrer med et tre timers program, med energisk, levende partymusikk tilpasset publikum. Alle våre artister har det felles at de vet hvordan de skal oppnå kontakt med publikum og få i stand en skikkelig partyatmosfære.

Bilde Roar Brekke

Roar Brekke

Roar Brekke vokste opp i industribygda Odda, med svensk mor - og en drøm om å bli discodanser. Det blir trøbbel av sånt. Og mye god humor, tydeligvis.

For siden han nervøst debuterte som komiker i 1997, har Roar blitt en treffsikker veteran på den norske standup-scenen. Siden 2003 har det vært standup på fulltid. Hans særegne stil går rett hjem hos publikum. Stikkord er selvironi, gode observasjoner, og ikke minst ellevill bruk av fysikk og mimikk.

Han har satt opp 2 helaftens show i bl.a. Bergen, Stord, Odda, Haugesund, Oslo m.m - alle steder med ekstraforestillinger, og med en rekke femmere og seksere av pressen:
"Brekke forvandles til Ivo Caprinos Askeladden i en sekvens som sender ham rett opp blant de beste av Norges gjøglere akkurat nå" (BT ) Terningskast 5.
"Publikum elsket det, vi lo til vi fikk vondt i magemusklene! Dette bare må du oppleve! Løp!" (Haugesund) Terningkast 6.

Kombinasjonen av gode, verbale poeng og hysteriske visuelle innslag har også gjort ham til en favoritt hos mange firma. Hardanger-komikeren har gjort over 500 opptredener på julebord, event, firmamiddager, m.m. Han er også en erfaren konferansier og toastmaster. Med sin bakgrunn som tekstforfatter kan han spesialtilpasse opptredenen til nettopp ditt arrangement. For ingenting er vel mer morsomt enn å få le av kollegaen eller sjefen......

Showpatruljen

Norges nye showgruppe nr. 1

Showpatruljen består av et knippe fantastisk dyktige artister som gir deg et fyrverkeri av opplevelser under festmiddagen på ditt arrangement.

Sprudlende show fra artister som opptrer med dans og sang gir deg en kveld du aldri vil glemme!

Stian Aagaard var med fra starten når Wallmans Salonger i Oslo åpnet i år 2000. Etter 4 år og til sammen mer enn 1000 forestillinger, tok han sitt eget show med håndplukkede artister ut på veien. En helaftens showkveld med innslag som både imponerer og underholder.

Showpatruljen tar dere med tilbake i tid for å oppleve de største artister, stjerner og låter. Bli med på en uforglemmelig reise i musikkens verden!

Showpatruljen sørger for en uforglemmelig aften med et fantastisk og stilfullt innledningsshow, humoristiske innslag og showinnslag underveis som ender i ett spektrakulært avsluttningsshow etter middagen. De kombinerer fantastiske kostymer, dans og lyd- og lyseffekter fra ulike scener i lokalet.

En kveld fylt med overraskelser med garantert topp stemning!

Showpatruljen - en total showopplevelse!

Sidsel Walstad

Sidsel Walstad

Sidsel Walstad (f 1972) er en av Norges mest profilerte harpister.

På tross av sin unge alder har hun markert seg i fremste rekke innenfor sitt instrument og fag, og er også en anerkjent scene- og studiomusiker. Sidsel samarbeider med flere av landets fremst vokalister og musikere.

Sidsel er idag soloharpist i KORK (Kringkastingsorkesteret). I årene 2000-03 var hun ansatt som soloharpist ved Den Norsk Opera. Gjennom arbeidet i KORK har hun akkompagnert en rekke internasjonale størrelser som Lionel Richie, Andrea Boccelli, Westlife, Katie Melua og Josh Groban.

Ved siden av KORK har Sidsel en rekke soloprosjekter. Hennes musikalske mangfold er unikt, og reportoaret spenner fra klassisk til pop. Hun har gjort studio- og scenearbeid for blant annet Sissel Kyrkjebø, Magnet, Silje Nergaard, Solveig Kringlebotn, Rolf Løvland og Christel Alsos. Sidsel er tildelt en rekke høythengende priser og i 2003 mottok hun Statens kunstnerstipend for yngre/nyetablerte kunstnere. Stipendet har gitt henne muligheten til å fordype seg i og skape et eget uttrykk med elektrisk harpe. I kombinasjon med effektmaskiner, pedaler og elektriske klangbilder har hun skapt et helt nytt musikalsk uttrykk som få andre i verden gjør idag.

solveig kloppen3

Solveig Kloppen

Solveig er en dyktig konferansier, som kan krydre arrangementet med søte og morsomme små videosnutter.

Med sitt uskyldige vesen vil Solveig garantert sjarmere publikum i senk.
 

sveinung hølmebakk.jpg

Sveinung Hølmebakk - sanger og humorist

Sveinung Hølmebakk er en av de tre medlemmene i Nordic Tenors som vant Komiprisen for Beste Nykommer i 2006. De slo for alvor igjennom da de var musikalske toastmastere i HM Kong Haralds 70-årsdag.

 

Sveinung beveger seg gjerne mellom opera, soul og popballader. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum. Han er også mye brukt som syngende konferansier.

Han har deltatt i en rekke TV-programmer, deriblant Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvelden, Sommeråpent og Førkveld.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=JNhpEOzPmdA 

 

Tablejumping1.jpg

Tablejumping

Tablejumping er en annerledes form for trylling hvor du får oppleve å bli lurt på nært hold. Små illusjoner som er fullstendig ubegripelig utspiller seg rett forran øynene på deg som gjest.
 


Tablejumping passer til både store og små arrangementer, og er en fulltreffer som middagsunderholdning så vel som i en minglesetting.

Roy Bjerke er en av Norges fremste illusjonister og har også spektakulære sceneshow med blant annet store forsvinningsnumre. Han kan også tilpasse numrene til arrangementets tema og eksempelvis trylle frem nye produkt, en ny sjef eller kutte sjefen i to!

Bilde Thomas og Harald

Thomas og Harald

Programlederduoen fra Senkveld er et sikkert kort for et vellykket arrangement.

Når Thomas Numme og Harald Rønneberg fjernstyrer sjefen, konkurrerer med hverandre eller opptrer som rockeband i Kiss-kostymer, vrir publikum seg i latter.

Bilde Tomm Percy

Tomm Percy

- Sjonglør og stemningsskaper!
 


Utstrålingen til denne scenekunstneren må oppleves.Hans artistiske påfunn er i særklasse i Norge.

Alle som har opplevd artisteriet og kunstene til denne scenesjarmøren vet hva begeistring i ordets rette forstand kan bety!

I nesten 20 år har Tomm Percy begeistret nasjonale og internasjonale publikummere.

Glem dine siruks assosiasjoner og åpne ditt sinn for en helt ny opplevelse.

- La Tomm Percy trollbinde deg og dine gjester.....

veslemøy fluge berg

Veslemøy Fluge Berg

Veslemøy Fluge Berg er en av norges mest etterspurte sopraner.

Hun fullførte sin mastergrad på Griegakademiet i Bergen høsten 2006, med toppkarakter på avsluttende sangeksamen. Veslemøy har også studert i USA og England.

Hun er en populær underholder på selskaper og events. Veslemøy har opptrådt for HM Kong Harald og Dronning Sonja, på flere scener i Europa, og på musikkfestivaler i Scandinavia og Øst-Europa. Hun har sunget i hele Norge og ved flere anledninger i USA.

Hun har forestående oppdrag i Portugal, Finland, Island og England, og planlegger en turné i USA i 2008.
Veslemøy har mange opera-, operette- og musikalroller på sitt repertoar. Sammen med Bergens Filharmoniske Orkester hadde hun en ledende rolle i Mozarts "Der Schauspieldirektor" i 2006, og hun spilte hovedrollen "Mimi" i en kritikerrost produksjon av Puccinis "La Boheme" i Bergen i februar 2007. Bergens Tidende skrev at Veslemøy "imponerte oss med sin nydelige stemme og musikkforståelse!"

Hennes forkjærlighet for Edvard Griegs sanger har gitt henne mange konsertoppdrag på Troldhaugen, komponistens hjem. I flere år har Veslemøy vært sopran og forteller i sommerkonsertserien "Grieg i Bergen" - konsert og historier om Edvard Griegs liv og arbeid. I 2007, som markerer 100-årsjubileet for Edvard Griegs død, har Veslemøy spilt inn en CD med sanger av Edvard Grieg sammen med Audun Kayser, utgitt høsten 2007.

Veslemøy har også et omfattende "ikke-klassisk" repertoar som inkluderer musikaler, folkesanger og jazz. Hun skriver sin egen musikk og arbeider som konsertarrangør. Hun spilte inn CD'en "Silhuetter" i 2005 med et lett klassisk repertoar i tillegg til egenkomponerte sanger.

Tilbake

Bilde Øyvind Loven

Øyvind Loven

Øyvind Loven er en svært erfaren konferansier og komiker med fantastiske tilbakemeldinger. Han har også Skjult Teater som sin spesialitet.
 

Øyvind Loven har hatt over 1000 Stand Up show. Han har vært med fra starten i 1995 og er en meget erfaren komiker i det blomstrende stand-up miljøet. Kanskje du har sett et show eller et TV innslag, eller hørt han på radio.

Lovens humor er spiss og intelligent. Han er kjent for sin ironiske undertone og har en helt personlig stil i tillegg til fantastiske imitasjoner og observasjoner. Dette gjør Loven til en av Norges mest populære StandUpkomikere.

Francois Sibbald

Francois Sibbald

Francois har vært aktiv som entertainer, foredragsholder, motivator og konfransier i næringslivet siden 1996 og har en unik erfaring i bransjen.

Sibbald har bevisst konsentrert seg om bedriftsmarkedet grunnet overraskelsesmomentet i sine opptredener og har derfor holdt seg unna rampelyset. Francois har gjennom årene bevist at latter en sitter løst når han er på scenen - enten det er 30 eller 5000 publikummere i salen.

Et særedeles etterspurt innslag under konferanser og faglige samlinger, er hans humoristiske foredrag. Han gir seg ut for å være utenlandsk ekspert (han snakker norsk, nederlandsk, engelsk, tysk og fransk) innen et aktuelt tema som flettes inn i det faglige programmet og holder et foredrag som vil få forsamlingen til å le, ta notater og bli grundig lurt. PowerPoint er hans hjelpemiddel og humor hans våpen.

Svært ofte går Francois over i konfransierrollen etter sitt foredrag for å krydre den øvrige delen av konferansen med sine verbale krumspring.

magisk

Magisk Aften

Magisk aften er et spennende og ikke minst annerledes produkt for din bedrift. Dette er kvelden vi gjør DET UMULIGE MULIG og alle artister er hentet inn for å understreke nettopp dette, og sørge for at publikum blir forbauset, overrasket, begeistret, imponert og ikke minst sittende igjen undrende på hvordan dette lar seg gjøre. En kveld dere sent vil glemme - en garantert suksess!

Underholdningen vil i stor grad aktivisere publikum på ulike måter og det hele skjer fra flere scener i lokalet slik at alle i salen får en spesiell nærhet til underholdningen og artistene. Vi sørger videre for magisk og stilfull stemningsbelysning og passende bakgrunnsmusikk. Francois Sibbald alias den amerikanske talkshowverten Steven Powers er kveldens konfransier og styrer kvelden i ekte Las Vegas stil. Underveis under festmiddagen dukker ulike artister opp på scenene.

Først ute er Magiens Mester - Daniel Larsen som gjør et magi- og illusjonsshow dere sjelden har sett maken til. Dette er et visuelt og spektakulært show fylt med magiske triks, fantastiske illusjoner i ekte David Copperfield stil og interaksjon med publikum. Innslaget vil umiddelbart sette kveldens tema i fokus. Etter sitt show og utover kvelden vil Daniel i samarbeid med 2 ekstra kortkunstnere drive close-up trylling i salen og i tillegg ha et eget korttriksbord der gjestene på nært hold kan oppleve illusjoner og korttriks. Ved store arrangementer har vi gjort en avtale med Europas fremste magiker/illusjonist, nemlig Joe Labero. Han kan gøre et storstilt show du sjelden har sett maken til med det råeste innen illusjon og magi.

Neste innslag er Tomm Percy som gjør et sjonglerings- og ballakrobatikkshow i verdensklasse. Det er helt utrolig hva denne mannen kan gjøre. Et annet alternativ er Geir Gjelten som er profesjonell lommetyv. Geir er spesielt flink til å engasjere publikum og skaper topp underholdning i samarbeid med noen utvalgte gjester som blir frastjålet nesten alt de har gjennom showet.

Den siste artisten er ingen ringere en Torgrim Holte. Torgrim Holte er en av få i verden som gjør hypnoseshow i ekte Paul Mckenna stil og han gjør det ikke bare på TV, men også LIVE denne kvelden hos dere. Her plukker han ut et antall frivillige fra salen, hypnotiserer de der og da og får dem til å gjøre de mest utrolige ting. Fantastisk bra underholdning der det er dere som er stjernene i showet!

Konfransieren Steven Powers avrunder kvelden med et forrykende stand-up show.

Meksikansk Aften

Darling Daughters er et lekent trekløver som byr på en intens og henrivende kveld med meksikansk/latinamerikansk musikk, temperament og komedie. De tilstedeværende vil få servert nydelig flerstemt sag og salsa krydret med en god gammeldags skrøne. Alle gjester skal få så sombreroen passer og minst en tequila i hvert bein!

Publikum kommer til å bli kjent med storsjarmøren Jose Diego og hans to syngende fristerinner Rossa Mercedes og Carmencita. Med seg fra byen Villahermosa har de med seg en stor dose sjarm og et knippe utsøkte melodier. For de utenforstående fremstår trioen som et glansbilde, men bak den sminkede, velfriserte fasaden lurer stor dramatikk. Den myndige Jose klimprer på gitaren med følsomme fingre, men styrer sin lille "familiebedrift" med jernhånd.

Med dette som bakteppe vil en aften med Darling Daughters foreløpe omtrent slik:
De tre norsk-meksikanerne starter kvelden med litt rolig taffel-musikk når gjestene ankommer lokalet. Tiil lyden av smektende melodier som "Begin the Beguine", "Corcovado", "Besame Mucho" og "How Insensitive" finner publikum seg til rette og nyter sin aperitiff. Når tiden for bordsetting begynner å nærme seg annonserer musikantene dette, og alle damer og herrer finner plassene sine. Før forretten kommer på bordet serveres det et par låter med en smule høyere intensivitet enn tidligere, ledsaget av appetittvekkende rytmer. I sammenheng med de saftige sangene "Hermosa Habana" og "La Llorona" presenterer også trioen seg selv. Når forretten er inntatt skal bordene ryddes, og da stiller Jose Diego villig sin kinesiske hushjelp til disposisjon. Med innslaget "Chinito" leveres en humørfylt sang akkompagnert av ivrige maracas og veltempererte egg. Etter dette tar musikerne en liten pause, men kommer sterkt tilbake etter hovedretten. Da spilles det opp med enda flere gla'-låter som vil få det til å prikke i danseføttene.

Allsang
Med "Guantanamera", "Tico Tico" og "El Cuarto de Tula" vil temperaturen garantert stige, og når desserten er oppspist vil alle de sombrerokledde gjestene inviteres ut på dansegulvet og der få ristet løs til et herlig potpourri av kjente Mexico-svisker. Det blir allsant til bant annet "Tequila" og sombrerosving med "The Mexican Hat Dance". Når publikum er fine i formen og stemingen når nye høyder takker musikerne for seg, men stiller seg nok ikke på bakbeina om de selv blir bedt opp til dans!

Night of Nosferatu

Dracula jakter etter en ny rekrutt til sitt selskap...

I årtider har mytene om grev Dracula, Nosferatu, gitt liv til de skumleste vampyrhistorier. Men hvem er egentlig denne eksentriske greven som aldri dør? Som spiddet folk på høygafler for moro skyld? Nå har du, dine kollegaer og dine kunder en unik mulighet til å møte fyrsten og hans muser i egen grusomme person ved å delta på hans årlige etegilde. En aften som kan få selv det varmeste blod til å fryse til is.

Ondskapen og lettsindigheten vibrerer i luften allerede før selskapet begynner. Avhengig av hvilken løsning du velger vil man under vordrinken kunne oppleve å bli bestjålet for smykker, klokker, penger eller lignende av en profesjonell lommetyv/tryllekunstner. Magiske korttriks hører også med. Acapellakoret Bella Capella sørger for å sette den rette stemningen med sine nakne vakre stemmer. Lydløst vandrer maskekledde dansere gjennom rommet, som skygger. En ond stemme bryter plutselig inn i folks bevissthet, og befaler selskapet om å gå til bords. Publikum får raskt gleden (?) av å stifte bekjentskap med Nosferatu. Han er en fryktinngytende og slagferdig person. Sammen med sine vampyrelskerinner sørger han for å underholde med makabre historier, sang og dans. Til latter og beundring, forlystelse og spenning.

Musikken fra Phantom of the Opera er en naturlig del av showet. Når alle er gode og mette sørger et partyband for å holde stemningen oppe litt til.

I rollen som den onde greven er blant andre Francois Sibbald, en av Norges fremste edutainere. Dansere og sangere er artister fra showensablet Les Femmes.

Som partyband foreslår vi gruppa Schlägers med Lars-Fredrik Børresen eller Les Femmes Starlight, som har spesialisert seg på musikk fra 50- og 60-tallet, med en touch av soul. 

Oscar Aften

På dette arrangementet har du, dine kolleger og dine kunder endelig anledning til å ta del i Hollywods glamorøse feiring av seg selv. Tidligere har du sett det på TV, men nå kan du selv delta i din egen Oscar-utdeling!

Etter den faglige delen av programmet er gjennomgått stifter konferansedeltagerne bekjentskap med vår egen franske filmkjenner. På humoristisk vis gir han publikum en underholdende og motiverende innføring i filmkunstens spennende univers. Publikum får en morsom og lærerik gjennomgang i praktisk gjennomføring av filmproduksjon, før de deles inn i grupper og selv tar fatt på produksjonen av sin egen kortfilm.

Temavalget for filmen som skal lages finner vi sammen med deg, slik at nytteverdien for opplevelsen blir best mulig. Med kun kort tid til rådighet settes kreativiteten i sving og konkurranseaspektet gjør at alle gruppene yter sitt beste. Når filmene leveres til avtalt tid på planlagt sted, redigeres bidragene av våre profesjonelle kameramenn.

Gjestene skifter og gjør seg klare til bespisning i pyntede lokaler. I løpet av middagen gjennomfører vi et Award show dere ikke har sett maken til. Kveldens program styres av vår egen amerikanske konfransier Steven Power, også kjent som Francois Sibbald, en av våre flittigst brukte edutainere. Han binder kvelden sammen og introduserer om nødvendig taler og andre utdelinger. Mellom rettene vises alle filmene deltagerne har laget. Disse klippene er alle nominert i kategorien beste film. I tillegg finnes det i utgangspunktet 4 andre kategorier med 3 nominerte i hver bolk, men dette kan selvsagt skreddersys etter ønske. Selve prisutdelingen gjennomføres etter middagen er inntatt, når forventningene og spenningen er på topp.

Under showet avslørers det hvem som vinner Oscar for beste hovedrolle, birolle, stuntscene eller beste kjærlighetsscene. Akkompagnert av heftig musikk tar vinnerne imot sitt trofe før de får holde takketale. Avslutningsvis kårer vi beste film og vinnerlaget får komme opp og ta imot publikums jubel. I dette konseptet opplever du og dine glitter og glamour i beste Hollywood stil.

Dette konseptet kan bygges ut slik du måtte ønske det. Vi kan foreslå Powers' irriterende produksjonsassistent (Anders Tangen) som hele tiden vil ha en finger med i spillet til vertens store frustrasjon og salens fornøyelse. Nicolay Lange-Nielsen (kjent fra bl.a. Hotel Cæsar) kan stille som fagperson. Nicolay er av profesjon skuespiller, regissør og manusforfatter og bidrar på det faglige plan både i forkant med tips og råd og under selve filmingen som rådgiver i gruppene. Kunstneriske og showpregede dansenummer under utdelingen er et flott skue i denne rammen, og selvsagt er det bra å fortsette feiringen med et bra liveband eller en dyktig DJ så snart selve showet er over.

Vi stiller gjerne opp for å kunne bidra til å oppfylle dine fantasier!

Quizeksperten

Quiz-Eksperten

Siden oppstarten i 2003 har Quiz-Eksperten levert quizkonkurranser til en mengde puber, idrettslag, hoteller, konferansesentre, TV-kanaler og andre institusjoner over hele Norge.

Musikk-Quiz
Musikk-Quizen tar deltagerne med på en musikalsk reise gjennom slagere og låter vi husker... eller burde huske.

Gjennom teambuilding skla deltagerne løse 40 musikalske spørsmål, guidet av en profesjonell konfransier. Det er en høy faktor på Musii-Quizen, og dette passer utmerket til firmaer som vil gjøre noe sosialt etter en lang kursdag. Musikk-Quizen er lagt opp til at alle skal ha det gøy og er derfor relativt lett. Noen "nøtter" er selvfølgelig med.--

Musikk-Quizen leveres i to forskjellige utgaver:
Allmenn Musikk-Quiz: Spørsmål og låter hentet fra 60-tallet og frem til dagens musikk. Dette er quizen som passer for alle...
80-talls Musikk-Quiz: Alt er hentet fra, og dreier seg om, det glade 80-tall. Husker du hockeysveisen, Soda Straem, E.T. og Politiskolen? Da er dette quizen for deg!!

Interaktiv- Quiz:
Interaktiv Quiz er quiz... PÅ EN HELT NY MÅTE!

I motsetning til vanlige quizer, vises en Interaktiv Quiz på storskjerm. Fordelen med denne multimedia-presentasjonen er at hele quizen blir mye mer underholdene, da spørsmålene omfatter bilder av personer, kart, flagg osv. I tillegg er det musikk og fremvisning av filmsnutter med spørsmål rettet mot dette. Dette vil bli sett på som ett hyggelig avbrekk i en kanskje lang agenda.

Interaktiv Quiz er ett sosialt arrangement som vekker konkurranseinstinktet hos deltagerne, Det tilrettelegger teambuilding og er lærerikt. Det er også en måte å få vite hvor mye de ansatte kan om sitt eget firma, da firmaet kan få lagt inn egne "firmaspørsmål". Konkurransen består av 2 x 20 spørsmål. Dette tar ca 1,5 - 2t, men dette kan justeres mtp. antall spørsmål. Vansklighetsgraden på spørsmålene er lagt opp til at det passer for alle. dette gjør at de "litt dårligere" lagene fortsatt syntes det er morsomt, og de "beste" lagene ikke klarer 100% riktig.

Det stilles med Quiz-Master på arrangementet. Dette er en person som presenterer quizen, og passer på at regler overholdes. Han regner også ut resultatlister, samt underholder i form av historier/vitser.

Sultanens Aften

Du og dine gjester inviteres til middag i Sultan "Ali Ahmed Tabrizi the third" sitt palass....

Scenen i lokalet blir rigget og pyntet i en eksotisk 1001 natt ramme. Lyssetting, musikkunderlag, røkelse og atmosfære skaper en svært eksotisk og unik ramme. I løpet av kvelden beriker Sultanen sine gjester med underholdende anekdoter fra sin selvskrevne "Sultanic Verses". I Tillegg byr den kongelige verten på underholdning fra sitt univers. Flotte haremspiker og en fantastisk gjøgler er noen av ingrediensene..

Dersom det passer Sultanen, vil han by noen av gjestene på en kongelig massasje gitt av hans mystiske haremspiker. Maten som serveres er inspirert fra det fjerne Østen, og vi garanterer en annerledes opplevelse som er gjennomført til minste detalj. Dette arrangementet vil definitivt skape minner for livet! Og hvem vet, kanskje Sultanen selv vil vandre blant sine gjester?

Ved åpningen av middagen annonseres Sultanens ankomst av en Budbringer. Sultanen og hans harem gjør entre etter denne introduksjonen. Erfaringsmessig er effekten stor dersom en representant fra ledelsen tar på seg jobben som budbringer og ønsker velkommen. Vi ordner selvsagt et tematisk kostyme tilpasset personen.

Ølfest

Solide benker og bord, et spesialdekorert lokale, serveringsdamer i lederhosen, betjening med tyrolerhatter, tysk mat og drikke.
Det er klart for ekte tysk ølfest med topp underholdning og god stemning med dans på bordene og drikkeviser.

Oslo Blaaseorkester er et vaskeekte tyrolerorkester som spiller ompa-musikk, og har de siste årene opparbeidet seg et rykte som et skikkelig show-orkester bestående av 10 mann på scenen. Her kommer alle drikkevisene på rekke og rad. De leder allsang og deler ut sanghefter så publikum kan synge med. Musikerne i Oslo Blaaseorkester har lang erfaring innen denne type musikk, og kundelisten innen næringslivet er med årene blitt lang. Oslo Blaaseorkester stiller selvfølgelig i lederhosen slik ekte tyrolerorkester gjør.

Det blir garantert høy stemning, høy seidelføring og masse allsang utover kvelden. Orkesteret starter sin opptreden litt forsiktig under middagen med stemningsskapende bakgrunnsmusikk, deretter drikkeviser og allsang og dansbar musikk utover kvelden/natten.

Allerede under aperitiffen dukker det opp en ny person i bedriften, som nyansatt eller i en eller annen skjult skikkelse utarbeidet med dere som kunde i forkant. Han spiller rollen med stor overbevisning og dukker opp i ekte tyrolekostyme som overstiger kostymene til de andre på festen. Han blir fort lagt merke til og tar seg til rette allerede tidlig på kvelden og blir det store samtaleemnet. Han snakker med folk rundt bordene og etter hvert som han blir "fullere" tar han også tilsynelatende på seg toastmaster-rollen til festdeltagernes store forbauselse. Avslutningsvis avslører han seg som sitt sanne jeg, nemlig en av Norges mest erfarene og beste stand-up komikere, Anders Tangen, og varter opp med et fantastisk stand-up musikalsk show.

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser