Kristian Ødegård

Kristian er en strålende konferansier som kan gjøre både faglige settinger på dagtid og underholdningsjobber på festarrangement.

Med trygghet, tilstedeværelse og mest av alt humor, kan han lede gjennom store og små arrangement, enten alene eller sammen med feks Marte Stokstad eller Solveig Kloppen.

Siden han har vært programleder for både Jule- og Påskenøtter på TV2, kan kan også lage bedriftsnøtter til ditt arrangement, om ønskelig med humoristiske filmsnutter. Kristian er også perfekt som konferansier til "Skal vi danse"-settinger, hvor han både kan være programleder og/eller ha en danseoppvisning sammen med en av danserne fra det populære underholdningsprogrammet på TV2.

Kristian Ødegård er kjent fra blant annet serier som "Nissene på låven" på TVNorge og for jule- og påskenøttene på TV2. Det største gjennombruddet kom alikevel da han med sine utrolige danseferdigheter vant "Skal vi danse" på TV2 i 2006, og året etter fortsatte som programleder. I januar 2008 var Kristian programleder for "Gullfisken" på TV2. Kristian var sist å se på TV med oppfølgeren til "Nissene over skog og hei" på TVNorge.

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser