Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen, tidligere kjent under artistnavnet Yann-Robert (f. 1958), er en av Norges mest erfarne humorister.

Han har over 50 framtredener på TV, sammen med kjente fjes som Tore Skoglund, Dan Børge Akerø, Thomas Giertsen m.fl. Men også portrettert med egen humordokumentar på TV 2. Han har turnert hele Norge, deler av Sverige og med gjesteopptreden i Tyskland.

Det er som underholder for næringslivet Jan-Robert har sitt virke, etterforskeren (han er utdannet politimann), som mener latter er medisin og livsmotivasjon. Men annet hvert år skriver han en ny festforestilling for teater som han turnerer enkeltvis i de største byene i Norge. Siste forestilling har fått tittelen "yann-roberts`s ElleVille Verden". Det er et fyrverkeri av en festforestilling hvor han raser gjennom over 20 ulike karakterer, stemmer og imitasjoner.

Jan-Robert sitt underholdningsverktøy er den gamle buktalerteknikken. En sober varietétradisjon som han har studert, perfeksjonert og gitt en superb moderne innpakning. Dette er gutten suveren på! Kombinert med hylende morsomme skråblikk i stand up format, og visuell framstilling av komiske gags, er han helt alene om sin form.


Referanser / Omtaler

Om showet "VILLANDEN, i festrus"

Aftenposten og Mona Levin:
"Imponerende buktaler". Glimrende utøver... gode tekster... god timing... eventyrlig evne".


Om showet "yann-robert`s ElleVille Verden" Sett av 5000!

Fædrelandsvennen - Krsand (Terningkast 5)
"..hysterisk morsomme". "Et show du strengt tatt ikke bør gå glipp av"

Tønsberg Blad - Vestfold:
"Unikt og vellykket..... fantastisk fint og underholdende show".

Porsgrunn Dagblad - Telemark:
"Utrolig forestilling. Tidvis ikke ørens lyd å få på grunn av lattersalvene".

 

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser