Roar Brekke

Roar Brekke vokste opp i industribygda Odda, med svensk mor - og en drøm om å bli discodanser. Det blir trøbbel av sånt. Og mye god humor, tydeligvis.

For siden han nervøst debuterte som komiker i 1997, har Roar blitt en treffsikker veteran på den norske standup-scenen. Siden 2003 har det vært standup på fulltid. Hans særegne stil går rett hjem hos publikum. Stikkord er selvironi, gode observasjoner, og ikke minst ellevill bruk av fysikk og mimikk.

Han har satt opp 2 helaftens show i bl.a. Bergen, Stord, Odda, Haugesund, Oslo m.m - alle steder med ekstraforestillinger, og med en rekke femmere og seksere av pressen:
"Brekke forvandles til Ivo Caprinos Askeladden i en sekvens som sender ham rett opp blant de beste av Norges gjøglere akkurat nå" (BT ) Terningskast 5.
"Publikum elsket det, vi lo til vi fikk vondt i magemusklene! Dette bare må du oppleve! Løp!" (Haugesund) Terningkast 6.

Kombinasjonen av gode, verbale poeng og hysteriske visuelle innslag har også gjort ham til en favoritt hos mange firma. Hardanger-komikeren har gjort over 500 opptredener på julebord, event, firmamiddager, m.m. Han er også en erfaren konferansier og toastmaster. Med sin bakgrunn som tekstforfatter kan han spesialtilpasse opptredenen til nettopp ditt arrangement. For ingenting er vel mer morsomt enn å få le av kollegaen eller sjefen......

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser