Liv Nina Mosveen

Liv Nina Mosveen er en allsidig sanger og entertainer som har gledet mange med sin stemmeprakt og skuespillerevne i forskjellige settinger.

Hun har en bæreevne i stemmen som gjør det mulig å synge akkapella midt i skogen samt å trollbinde publikum med sine Puccini tolkninger under en middag eller konsert. Hun synger i mange sjangere og har et stort reportoar!

I tillegg har Liv Nina alltid kvalitetsmusikere ved sin side enten hun skal fremføre Operasvisker eller synge med band. Uansett sjanger fremtrer hun folkelig og engasjerende, noe som gjør hennes sangprestasjoner enda mer overbevisende.

Liv Nina er artist, sanger, skuespiller, coach i stemmebruk m.m. Hun har jobbet i bransjen lenge, og samarbeider med proffe musikere og artister bl.a Tomm Percy (sjonglør), Steffen Horn (pianist), Preben Olram (trubadur, sanger, låtskriver), Thor Inge Falch (tenor) m.fl.

Når det gjelder skjult teater har hun gitt seg ut for å være bl.a. gravid servitør, transvestitten Torstein, nyansatt IT selger, markedssjef til stor begeistring for sine gjester.

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser