Pianist Steffen Horn

Steffen Horn er en av Norges beste konsertpianister, og er etterspurt over hele verden.

Blant stedene han har gitt konserter er Italia, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland, Iran, Angola, Egypt, Kina og Venezuela.

Steffen har vært solist med en rekke symfoniorkestre i inn- og utland, bl.a. Kringkastingsorkesteret, Oslo-Filharmonien og nå senest de nasjonale orkestrene i Egypt og Venezuela. Han har vunnet priser i internasjonale pianokonkurranser og har vært en av "Statoil-musikerne", en ærefull karrierestart han deler med blant andre Truls Mørk og Leif Ove Andsnes.

Fem kritikerroste CD’er har han utgitt, og den siste med tittelen "KONSERT" (2007) har gitt ham stor oppmerksomhet både i Europa, USA og Kina. Dette er et live konsertopptak og hans fremførelse av bl.a. Rachmaninov, Grieg og Prokofiev blir i anmeldelser sammenlignet med Richter og Gilels, to av det 20. århundrets største pianister.

Steffen er en allsidig og usnobbete musiker som behersker mange stilarter; klassisk, jazz, musicals, pop og rock. Han har god erfaring fra et bredt spekter av oppdrag, og i både private og offentlige arrangementer bidrar han med alt fra akkompagnering, taffelmusikk og konsertinnslag.


Noen presseklipp:

- The audience realises that Steffen Horn is a young virtuoso with a particular sensitivity... the glorious musicality of his touch. The audience cheered him, calling him back on stage several times, asking for an encore which he delivered with charm and elegance.
(Al-Ahram 2007 -Egypt, etter Griegs A-mollkonsert)

- Steffen Horn is already building an international career, joining other stellar Norwegian pianists such as Andsnes.
(SA-CD 2007 -Worldwide)

- Based on the results, he is a world-class pianist.
(Audiophile 2007 -USA)

Det er mye spennende musikk, og Horn viser seg som en veldig nennsom og innsiktsfull pianist. En innholdsrik plate fra en pianist det er spennende å følge med.
( VG 2007, Norge)

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser