80-talls Aften

Dette konseptet vies i sin helhet til 80-tallet, så her er det bare å børste støvet av fillene fra det gylne tiår. Hent frem kreppetanga, tigertights, lilla body, pastelldress, tennissokker, de turkise øredobbene og legg opp til skikkelig hockeysveis à la Limahl.

Denne kvelden spanderer vi på oss en hel boks med hårspray og ekstra høyt hår, store posete signalfargede klær, gjerne med puter på skuldrene.

Vi hever stemningen med 80-talls bandet Loveshack som geleider alle inn i tiåret før Nirvana og all "grønsjen" ga oss depresjoner. Til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetro. Med energi, humor, og et sjeldent publikumsengasjement, gir de deg den fantastiske musikken fra dette utskjelte tiåret. Til alle dere som lever i skjul i de tusen hjem med platesamlinger som bugner av plater med Europe, Nick Kershaw, Lionel Richie, Van Halen, Mr. Mister, Billy Idol osv. Kom ut, kom fram! Ventetiden er over!!!! 80-tallet er på mirakuløst vis tilbake. På godt og vondt. Loveshack er her med perler fra et tiår hvor det var kult med tupert hår, cowboyboots og Levisbukser.

For å gi en ekstra kick til stemningen spilles det på storskjermer i bakgrunnen filmer som The Breakfast Club, Skulk med Stil, Ghostbusters, Footloose, Flashdance eller E.T...

Vi tilbyr også DJ som leverer de udødelige hitene vi aldri blir lei av fra dette tiår!

Velkommen til 80-tallet!

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser