Hasse Thorbjørnsen

Hasse Thorbjørnsen har siden 1984 vært entertainer og holdt foredrag.

Hans livserfaring har han fått via følgende yrker: Yrkesoffiser, selger, salgssjef og direktør, samt et år på Chat Noir med Dag Frøland i 1979-80. Som entertainer er han best kjent som imitator med språk og dialekter. Han har forøvrig deltatt en rekke ganger bl.a "Du skal høre mye" (Rorbua i Tromsø) NRK.

Hasse er en mye benyttet foredragsholder i næringslivet og innen idretten, og er en enestående morsom og inspirerende fyr. Med en erfaringsbakgrunn og en seriøsitet som vitner om alvor bak humøret er han unik i sin klasse. Holder også sine foredrag på flytende svensk og dansk.

Hasse Thorbjørnsen er reisende i motivasjon. I en tøff og slitsom hverdag kan påfyll av movitasjon være viktig. Han foreslår noen gylne regler for hvordan man skal bli mer positiv i hverdagen:
* Det er meg selv som skaper dagen også for mine medarbeidere.
* Samarbeid, lagspill og felles innsats skaper suksess, uansett geografisk plassering på lagets spillere.
* "En for alle - alle for en" - gir trygghet, tillit og tilfredshet.
* Det skal være gøy å jobbe, men jeg må være med å skape gleden.
* Service er 4 små enkle ting - men alle fire må benyttes hele tiden (humøret, informativ, rådgivende og praktisk problemløser).
* Kunden er ikke en plagsom, avbrytende faktor i hverdagen, men hele grunnlaget for vår eksistens, vekst og fremtidige utvikling.

Som Hasse så klokt sier; "En sjømann ber ikke om pent vær, han lærer seg å seile!"

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser