Magisk Aften

Magisk aften er et spennende og ikke minst annerledes produkt for din bedrift. Dette er kvelden vi gjør DET UMULIGE MULIG og alle artister er hentet inn for å understreke nettopp dette, og sørge for at publikum blir forbauset, overrasket, begeistret, imponert og ikke minst sittende igjen undrende på hvordan dette lar seg gjøre. En kveld dere sent vil glemme - en garantert suksess!

Underholdningen vil i stor grad aktivisere publikum på ulike måter og det hele skjer fra flere scener i lokalet slik at alle i salen får en spesiell nærhet til underholdningen og artistene. Vi sørger videre for magisk og stilfull stemningsbelysning og passende bakgrunnsmusikk. Francois Sibbald alias den amerikanske talkshowverten Steven Powers er kveldens konfransier og styrer kvelden i ekte Las Vegas stil. Underveis under festmiddagen dukker ulike artister opp på scenene.

Først ute er Magiens Mester - Daniel Larsen som gjør et magi- og illusjonsshow dere sjelden har sett maken til. Dette er et visuelt og spektakulært show fylt med magiske triks, fantastiske illusjoner i ekte David Copperfield stil og interaksjon med publikum. Innslaget vil umiddelbart sette kveldens tema i fokus. Etter sitt show og utover kvelden vil Daniel i samarbeid med 2 ekstra kortkunstnere drive close-up trylling i salen og i tillegg ha et eget korttriksbord der gjestene på nært hold kan oppleve illusjoner og korttriks. Ved store arrangementer har vi gjort en avtale med Europas fremste magiker/illusjonist, nemlig Joe Labero. Han kan gøre et storstilt show du sjelden har sett maken til med det råeste innen illusjon og magi.

Neste innslag er Tomm Percy som gjør et sjonglerings- og ballakrobatikkshow i verdensklasse. Det er helt utrolig hva denne mannen kan gjøre. Et annet alternativ er Geir Gjelten som er profesjonell lommetyv. Geir er spesielt flink til å engasjere publikum og skaper topp underholdning i samarbeid med noen utvalgte gjester som blir frastjålet nesten alt de har gjennom showet.

Den siste artisten er ingen ringere en Torgrim Holte. Torgrim Holte er en av få i verden som gjør hypnoseshow i ekte Paul Mckenna stil og han gjør det ikke bare på TV, men også LIVE denne kvelden hos dere. Her plukker han ut et antall frivillige fra salen, hypnotiserer de der og da og får dem til å gjøre de mest utrolige ting. Fantastisk bra underholdning der det er dere som er stjernene i showet!

Konfransieren Steven Powers avrunder kvelden med et forrykende stand-up show.

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser