Nilsen & Aalberg Show

Det er faktisk slik at folk med ekstremt tungsinn burde fått blå resept på showet, for når tenorene Nilsen og Aalberg fyrer løs, oppleves det som å bli truffet av en atombombe full av musikalsk begeistring og glede.

I flere år har folk rundt omkring i landet møtt opp for å la seg begeistre av herrene Nilsen og Aalberg. Det som en gang startet som en lokal happening er nå i ferd med å utvikle seg til det optimale konseptet for musikalsk tilfredsstillelse i inn og utland.

På scenen finner du solistene Leif Terje Nilsen og Daniel Aalberg, samt et band bestående av bass, gitar, trommer og to på keyboard/piano. Nilsen & Allberg Show er allsang, engasjement, innlevelse og gjenkjennelse. Hvis man skal beskrive shovet enkelt og greit, så er nok "Storsanger-show" det mest betegnende. For her får man nemlig servert de lekreste svisker fra musikaler og opera, samt klassikere innen pop og rock på ypperste vis. At Showet så til de grader har slått an er en kombinasjon av musikalse ferdigheter, låtvalg og måten showet blir gjennomført på. Hvis lokalet tillater det, plasseres scenen midt i lokalet, noe som gjør konserten til en svært intim affære. Tilhørerne kommer tettere innpå artistene, som igjen fører til en elektrisk stemning mellom artister og publikum.

Nilsen & Aalberg setter opp egne konserter over hele landet. I tillegg har showet blitt meget populært i forbindelse med konferanser/middager og messer.

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser