Quiz-Eksperten

Siden oppstarten i 2003 har Quiz-Eksperten levert quizkonkurranser til en mengde puber, idrettslag, hoteller, konferansesentre, TV-kanaler og andre institusjoner over hele Norge.

Musikk-Quiz
Musikk-Quizen tar deltagerne med på en musikalsk reise gjennom slagere og låter vi husker... eller burde huske.

Gjennom teambuilding skla deltagerne løse 40 musikalske spørsmål, guidet av en profesjonell konfransier. Det er en høy faktor på Musii-Quizen, og dette passer utmerket til firmaer som vil gjøre noe sosialt etter en lang kursdag. Musikk-Quizen er lagt opp til at alle skal ha det gøy og er derfor relativt lett. Noen "nøtter" er selvfølgelig med.--

Musikk-Quizen leveres i to forskjellige utgaver:
Allmenn Musikk-Quiz: Spørsmål og låter hentet fra 60-tallet og frem til dagens musikk. Dette er quizen som passer for alle...
80-talls Musikk-Quiz: Alt er hentet fra, og dreier seg om, det glade 80-tall. Husker du hockeysveisen, Soda Straem, E.T. og Politiskolen? Da er dette quizen for deg!!

Interaktiv- Quiz:
Interaktiv Quiz er quiz... PÅ EN HELT NY MÅTE!

I motsetning til vanlige quizer, vises en Interaktiv Quiz på storskjerm. Fordelen med denne multimedia-presentasjonen er at hele quizen blir mye mer underholdene, da spørsmålene omfatter bilder av personer, kart, flagg osv. I tillegg er det musikk og fremvisning av filmsnutter med spørsmål rettet mot dette. Dette vil bli sett på som ett hyggelig avbrekk i en kanskje lang agenda.

Interaktiv Quiz er ett sosialt arrangement som vekker konkurranseinstinktet hos deltagerne, Det tilrettelegger teambuilding og er lærerikt. Det er også en måte å få vite hvor mye de ansatte kan om sitt eget firma, da firmaet kan få lagt inn egne "firmaspørsmål". Konkurransen består av 2 x 20 spørsmål. Dette tar ca 1,5 - 2t, men dette kan justeres mtp. antall spørsmål. Vansklighetsgraden på spørsmålene er lagt opp til at det passer for alle. dette gjør at de "litt dårligere" lagene fortsatt syntes det er morsomt, og de "beste" lagene ikke klarer 100% riktig.

Det stilles med Quiz-Master på arrangementet. Dette er en person som presenterer quizen, og passer på at regler overholdes. Han regner også ut resultatlister, samt underholder i form av historier/vitser.

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser