Referanser

TAKO - Senteret

"Jeg har benyttet Fjell og Fjord Konferanser AS flere ganger i forbindelse med nasjonale og internasjonale konferanser, og jeg vil anbefale dem på det varmeste!"

Les mer ...

Clarion Hotel Oslo Airport

"Vårt hotell samarbeider med mange PCO bedrifter da vi er et av Norges største kurs- og konferansehotell. Vårt samarbeid med Fjell og Fjord Konferanser AS gjennom snart 15 år fungerer meget bra da det stilles høye krav til produkt og leveranse".

Les mer ...

Transportbrukernes Fellesorganisasjon

"Kompetanse og trygghet - sikret en plettfri avvikling"

Les mer ...

Thon Hotel Arena

Thon Hotel Arena har samarbeidet med Fjell og Fjord Konferanser siden åpningen av hotellet i august 2002.

Les mer ...

Interoptik

Synoptik Norge AS har samarbeidet med Fjell og Fjord Konferanser AS siden 1995!  Deres vårmesse ble nylig gjennomført og tilfredsheten var stor både blant leverandørene og butikkene innen Synoptik Norge AS!

Les mer ...

Politidirektoratet

"Stor takk til Fjell og Fjord Konferanser AS - de leverte det de lovet til avtalt pris!"

Les mer ...

FOSK

Forum for offentlige servicekontor har samarbeidet med Fjell og Fjord Konferanser gjennom en årrekke i forbindelse med de årlige servicekonferansene.

 

Les mer ...

Norsk Musikkråd

"Norsk musikkråd var teknisk arrangør for konferansen International Ass. for Music Libraries i Oslo i august 2004. Konferansen hadde vel 400 deltakere fra hele verden og var et svært stort løft for oss som arrangører.
Les mer ...

C-Optikk AS

"Nå har vi samarbeidet med Fjell og Fjord Konferanser i flere år og kan herved trygt anbefale de. 
De er profesjonelle og leverer varene".

Les mer ...

Volvo BilFinans

"Volvo BilFinans har siden 2002 benyttet Fjell og Fjord Konferanser AS som hovedpartner på større og mindre arrangementer som incentiveturer, ledersamlinger og faglige events overfor kunder, partnere og egne ansatte.

Les mer ...

Norsk forening av Sterilforsyning

"Jeg er svært glad for at vi valgte dere til konferansepartner!"

 

Les mer ...

Trafikanten

"Vi vil på denne måten få uttrykke vår takk og tilfredshet med Fjell og Fjord Konferanser AS for et profesjonelt og vellykket arrangment!  

Les mer ...

Servicekonferansen

"Hva som kan gjøres bedre neste år vites ikke!"

Les mer ...

Helsedirektoratet

"Fjell og Fjord Konferanser AS har vært vår samarbeidspartner flere ganger ved arrangering av vår årlige kontrollkommisjonskonferanse...

Les mer ...

Scand-LAS

"På vegne av organisasjonskomiteen vil jeg gjerne takke Fjell og Fjord Konferanser for god bistand under forberedelsene til årets Scand-LAS symposium."

Les mer ...

Og dette sier utstillerne om oss.....

På fagmesser har vi kontakt med en rekke utstillere og leverandører og dette er hva de uttaler om oss som samarbeidspartner.

Les mer ...

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser