Og dette sier utstillerne om oss.....

På fagmesser har vi kontakt med en rekke utstillere og leverandører og dette er hva de uttaler om oss som samarbeidspartner.

 
Rodenstock Norge AS
"Rodenstock Norge AS som er en av Europas største totalleverandører på optikerglass, brilleinnfatninger og instrumenter til de største kjedene og individuelle forretningene i Norge, gjennomfører flere årlige store arrangementer/messer i samarbeid med Fjell og Fjord Konferanser AS. Våre kunder og vi er svært fornøyde med måten våre arrangementer har vært gjennomført på. Vi har fått god service, har opplevd en flott entusiasme, profesjonalitet og i tillegg fått meget god oppfølging fra de involverte hos Fjell og Fjord Konferanser AS, både før, under og etter våre arrangement."

Lars Oddvar Fjeldvang
Markedssjef
Rodenstock Norge AS

 
Essilor Norge AS
"Vi ved instrumentavdelingen i Essilor Norge har utstilling 9-10 ganger i året i forbindelse med innkjøpsmesser/møter for optikere og øyeleger. Etter mange år har vi fått ulike erfaringer med hvordan disse arrangementene er blitt gjennomført. Både om vi virkelig får det bestilte antall m2 standplass, om messeutstyr er på plass og om vi faktisk har hotellrom....
Med Fjell og Fjord Konferanser AS som arrangør, opplever vi at det aller, aller meste alltid er i orden når vi kommer, og skulle det være detaljer som trenger justering, er de alltid tilstede og ordner opp. Alle praktiske ting blir gjennomført smertefritt. Vi kan på det sterkeste anbefale Fjell og Fjord Konferanser AS som arrangør!"

Steinar W. Jensen
Markedssjef
Instrumentavdelingen Essilor Norge AS
 

Luxottica Norge AS
"Jeg anser Fjell og Fjord Konferanser AS til å ha et meget høyt servicenivå! Alt er godt tilrettelagt når vi som utstillere kommer til messestands. Dette bunner i at påmeldingsskjema med materiell alltid er utarbeidet pålitelig, og skulle det skje noe underveis, er dere alltid på plass og ordner opp. Jeg føler meg trygg på at alt er som det skal når dere er involvert med deres personlige service og engasjement! Vi er veldig godt fornøyd med dere som arrangør - dere leverer det bestilte og litt ekstra!"

Torill Schia
Luxottica Norge AS
 

Bausch & Lomb Nordic AB
"I forbindelse med messer som arrangeres 2 ganger i året med forskjellige kjeder som vi samarbeider med, har Fjell og Fjord Konferanser AS stått for arrangementene ved en rekke tilfeller. vi har også messer hvor kjeden selv står for gjennomføringen av arrangementet, men da merker vi helt klart forskjellen.

Med forskjellen mener jeg at vi som leverandører har en mye større jobb å følge opp at alt er på plass og riktig. Ved at kjedene bruker Fjell og Fjord Konferanser AS gjør vi kun påmelding, samt bestilling av messevegger, bord, lys etc. Når vi kommer for å rigge vår stand er alt på plass - smidig og effektivt.

Fjell og Fjord Konferanser AS er et profesjonelt firma som kan og tar sine arbeidsoppgaver seriøst. De er alltid imøtekommende og positive til våre ønsker som leverandører. Gjør alltid sitt ytterste for at arrangementene skal gjennomføres med stil og eleganse.
Det som er mest positivt er at de alltid er tilstede under selve arrangementene. Dette gjør at rammen rundt arrangementene ikke er noen tilfeldighet, men tvertimot velorganisert og gjennomtenkt. Med andre ord, et seriøst, profesjonelt og postivit firma som alltid tenker kundens beste!"

Shera Anjaria
Key Account Manager
Vision Care Bausch & Lomb Nordic AB

 

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser