C-Optikk AS

"Nå har vi samarbeidet med Fjell og Fjord Konferanser i flere år og kan herved trygt anbefale de. 
De er profesjonelle og leverer varene".

"I 2005 overtok jeg ansvaret for den medlemseide optikerkjeden C-Optikk AS. Det var da en kjede med ca 80 medlemsbedrifter. Siden den gang har C-Optikk vokst til 115 medlemmer. En del av jobben for kjedekontoret er å avholde 2 messer pr år. Dette er store arrangement, og ved messen i september 2007 var vi 295 påmeldte deltagere. Dette innbefatter utstillere, underholdere og våre medlemsbedrifter.
 
Etter at vi overtok i 2005, fant vi fort ut at dette var helt håpløst å koordinere og arrangere selv. Hotellene ønsket heller ikke at vi skulle arrangere dette selv, da det ofte ender opp med et dårlig arrangement, og påfølgende klager til hotellet. Vi bestemte oss derfor tidlig for å ta kontakt med Fjell og Fjord Konferanser AS for et eventuelt samarbeid. Høsten 2005 startet samarbeidet og nå er vi blitt helt avhengige! Vi kan nå i forkant av messene, konsentrere oss om innholdet og ikke det arrangementsmessige. Dette har gjort at alle parter er mye mer fornøyde. Alt fra utstillere, til medlemmer og hotellet. Kostnaden ved et slikt  samarbeid, tjener vi fort inn. Vi kan nå bruke våre ressurser for medlemmene på det vi er gode på, istedet for å rote bort masse tid på noe vi ikke har kompetanse på. Medlemmene bruker jo tross alt en hel weekend av sin dyrbare tid, og i tillegg til at de betaler for det - da fortjener de kvalitet.
 
Nå har vi samarbeidet med Fjell og Fjord Konferanser i flere år og kan derved trygt anbefale dem. De er profesjonelle og leverer varene. Etter at de også har lært oss godt å kjenne, bidrar de også til en enklere planleggingsfase foran arrangementene."
 
Helge Jakobsen
Direktør
C-Optikk AS

Copyright © 2014 by Fjell og Fjord konferanser